BejelentésSzórakozás 5
Viccek, vicces képek, játékok, gif-ek, chat, stb. Mi kell még?

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Üzenőfal


Név:

Üzenet:Üdvözöllek az oldalamon!

A chaten tilos káromkodni, csúnyán beszélni, flood-olni!!!
Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?törpilla [ 2011-10-07 22:52 ]

Tök jň az oldal!! Imádunk Márk:')
Hírek
Haladunk!

Sziasztok! Már 485 látogató volt összesen a weblapon. És tudjátok, 500 látogatónál egy már-már 180 fokos fordulatot fog venni a weblap! És most egy kis ízelítő: Lesznek játékok, több szmájli, több vicces kép, sokkal több vicc, több vicces gif, ha találok akkor még kütyük, és bár ez nem sokakat érint, de bővebb leírás a Metin2 játékról Ééééééééés lesz egy MEGLEPETÉS is!!! Tehát minnél gyakrabban gyertek fel a weblapra és hívjatok meg minnél több embert!!!

Figyelem!

Figyelem!!! Ha az oldal Főlapot 500-an fogják megtekinteni, akkor újítani fogom a lapot. Eddig a főlapot összesen 461-szer tekintették meg, tehát még 39 megtekintés kell! Hívjátok meg minnél több embert a weblapra! Addig is jó szórakozást!

Frissítés!!!

A weblap v1,5 ös fázisban van!!! Van chat, rádió, vicc, vicces kép, elérhetőség, szmájlik, és egy kis ismertető az egyik játékról! Remélem örültök!

Üdv!

Ez az oldal 2011.08.23 ,kedden alapult meg! Folyamatosan bővülő, dinamikus weblap! Ha van valami kérdésed, kérésed, panaszod vagy csak beszélni akarsz akkor írj az e-mail címemre: mark_viski@freemail.hu


Szavazás

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!